2021-06-30 09:15:33• hírek • Refszatmar.eu

SZIKE tábor az örömről - Várják a jelentkezőket

Két év várakozás után ismét megszervezésre kerül az aktuális járványügyi szabályok betartásával a SZIKE tábor Nagytarnán. Augusztus első hetében, vasárnaptól szombatig örömmel telhet meg az Ecosunhome.

Ifjúsági programok, koncertek, közösségi játékok, sport, túrázás és fiatalos lelki programok: áhítatok, előadások, bibliaórák, dicsőítés, imasátor, láthatatlan színház… várják az ifjakat a tábor ideje alatt.

A közösségi oldalakról ismert emojik, hangulatjelek határozták meg az utóbbi évek SZIKE-táborait, két évvel ezelőtt a szomorúságról szóltak az előadások, bibliaórák, áhítatok, idén az örömről lesz szó. Az alkalom mottója: „Örüljetek az Úrban mindenkor!” (Fil 4,4)

A táborra jelentkezhetnek mindazok a 13 és 23 év közötti ifjak, akiket a helyi református lelkipásztor ajánl. Július 17 és 21 között lehet jelezni a részvételi szándékot mindenkinek a saját gyülekezete, vagy községe református lelkipásztoránál, aki július 18 és 22 között továbbítja a jelentkezést Rácz Ervin ifjúsági előadónak emailen: harangszoradio@gmail.com  Nem hamarabb, nem később. A lelkipásztor jelzése ezáltal egy ajánlólevél lesz, melyen szerepelnie kell az ifjú (ifjak) nevének, életkorának, pólóméretének. Regisztrációs díj: bentlakóknak 170 lej (ezt július 18-án jelezni kell), sátrasoknak 140 lej. A rendezvénypóló benne van az árban. Csak azok jelentkezzenek, akik tudatában vannak, hogy ez egy vallásos témájú tábor! Az orvosi igazolást és a regisztrációs díjat a helyszínen kérjük, de előre is be lehet hozni a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalába. Amennyiben kérdése van, hívja Rácz Ervin ifjúsági előadót a 0740483375-ös telefonszámon.

A tábor egy „nulladik napi” rendezvénnyel, SZIKE-istentisztelettel, indul, az ombodi református templomban, július 31-én 18 órától, augusztus 1-én pedig délután 15 órakor nyitja meg kapuit az Ecosunhome a táborozók számára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: